Professioneel en betaalbaar webdesign.

Op maat gemaakt in WordPress

Ik bouw jouw website in WordPress. Waarschijnlijk heb je al wel eens van de naam gehoord. WordPress is een CMS (content management systeem) waarmee je op een gebruiksvriendelijke manier websites kunt bouwen. 

Wanneer de website af is kun jij zelf teksten en afbeeldingen aanpassen. 

Zij gingen je voor.

Mariëlla
Mariëlla
van ditisstudiomos.nl
Lees verder
Heel fijne samenwerking gehad. Sebastiaan heeft mijn website opgezet en er voor gezorgd dat alles aan zowel de voor- als achterkant goed werkt, overzichtelijk én vindbaar is. Sebastiaan denkt mee over veel zaken waar ik nooit aan gedacht had. Hij neemt echt de tijd om alles duidelijk uit te leggen, is geduldig en heeft mij bijgestaan met raad en daad. Ik zou hem zeker weer inhuren.
Zana
Zana
van Zanafysio.nl
Lees verder
Sebastiaan heeft mijn website, fotografie, SEO, Google Ads goed neergezet vanuit een professionele en innoverende aanpak. Contact was altijd goed en laagdrempelig. Zo hebben we dagelijks contact kunnen houden en door de tijd heen alles kunnen optimaliseren. Al met al dik tevreden!
Samantha
Samantha
van Samwhizbiz.com & Wellnesswhizhealth.com
Lees verder
Working with Sebas was amazing! He turned my website dreams into a reality. As a health coach, I didn’t have any website building experience and felt really lost when it came to creating a design I loved. He made the perfect design, which was simple, clean, and an outstanding representation of my business. I highly recommend working with Sebas! He is my go to for all my website needs.
Previous
Next

Mogelijkheden

Ik bouw elke website geheel naar wens op. Vaak is er meer mogelijk dan je denkt! Bekijk hieronder waar ik jou onder andere mee kan helpen.

One page website.

Eén pagina met al jouw informatie! Wanneer je op het menu klikt scroll je automatisch naar desbetreffende sectie. 

One page websites zijn mooi, overzichtelijk en snel te realiseren. Het grote nadeel is echter dat het met een one page website erg lastig wordt om hoog te ranken in Google. 

Op je eigen merknaam lukt dit in sommige gevallen nog wel, maar in de zoekresultaten terecht komen op meerdere zoekwoorden kun je vergeten.

Voor- en nadelen

Opbrengst

Multi page website.

Een website compleet naar wens! Tot 6 pagina’s. 

Heb jij een nieuwe website nodig met een professionele uitstraling? Geen probleem! Ik ga graag met je in gesprek om erachter te komen wat voor design past bij jouw onderneming. Samen creëeren wij een professionele website.

Weet je al precies hoe jouw website eruit moet zien? Top! Ik probeer jouw wensen zo goed mogelijk te vertalen in een webdesign.

De teksten en foto’s lever jij. Ik maak er vervolgens een mooi geheel van. 

Voordelen

Opbrengst

Multi page website + Strategie.

Website bezoekers zijn leuk, maar klanten zijn nog veel leuker!

Wanneer je een website + strategie boekt gaan wij eerst samen aan de slag om de hele website goed uit te denken.

Wat is het doel van de website? Hoe kunnen wij jouw onderneming het beste positioneren? Welke content en CTA’s (call to actions) moeten we waar op de pagina’s tonen?

Samen bouwen wij een waterdicht plan om niet alleen een mooie, maar ook een converterende website neer te zetten. Zo haal je meer klanten uit hetzelfde aantal website bezoekers!

Voordelen

Opbrengst

Niet gevonden wat je zoekt?

Uiteraard kan ik je ook helpen met een grotere website of een website met specifieke eisen. Ik denk graag met je mee!

Bijvoorbeeld: Meer pagina’s, Boekingssystemen, of iets anders.

Waar ik altijd voor zorg.

“Ik vind het leuk om projecten vanuit een creatieve én zakelijke kant te bekijken.”

Werkwijze

Strategie / Kennismaking.

Gaan we eerst aan de slag met de website strategie? Goede keuze. In een uitgebreide strategie sessie gaan we in gesprek over jouw onderneming. Hierna werk ik de strategie uit en bespreken wij deze opnieuw.

Weet je al precies welke pagina’s je op je website wilt hebben? Dan bespreken wij dit tijdens ons kennismakingsgesprek.

Homepagina ontwerp + revisie.

Na het helder krijgen van de wensen ga ik aan de slag met de homepagina. Wanneer deze af is bespreken wij deze samen.

Website verder bouwen + revisie.

Wanneer de homepagina de juiste stijl en secties heeft ga ik verder met het bouwen van de rest van de website. Uiteraard is er hierna weer een revisie moment. 

Ik pas hierna waar nodig de website nog aan.

Website overzetten + controle.

In de meeste gevallen bouw ik de website eerst in een ontwikkelomgeving. Hierdoor ben jij tijdens het bouwen van de website nog geen kosten aan hosting kwijt. 

Wanneer de website af is zet ik hem over naar jouw domeinnaam en hosting. Hierna loop ik heel de website zorgvuldig door, verbind ik Google Analytics en stel ik de laatste zaken goed in.

Hierna is de website live! En kun jij hem inzetten voor je onderneming.

Laten we kennismaken.

Bel, app of mail me gerust om een kennismakingsgesprek te plannen. Samen stellen we een routeplan op om jouw online aanwezigheid naar een hoger niveau te tillen.