Webdesign Nijmegen

Professioneel en betaalbaar webdesign in Nijmegen

Voor jou op maat gemaakt in WordPress

Op zoek naar professioneel webdesign in Nijmegen? Ik help je bij het creëeren van de online uitstraling die jouw onderneming verdient. 

Bij Van Leeuwen Design kun je terecht voor webdesign, online strategieën en zoekmachine optimalisatie.

In een gratis adviesgesprek bespreken wij je behoeftes en kun jij je vragen stellen. 

Zij gingen je voor

Mariëlla
Mariëlla
van ditisstudiomos.nl
Lees verder
Heel fijne samenwerking gehad. Sebastiaan heeft mijn website opgezet en er voor gezorgd dat alles aan zowel de voor- als achterkant goed werkt, overzichtelijk én vindbaar is. Sebastiaan denkt mee over veel zaken waar ik nooit aan gedacht had. Hij neemt echt de tijd om alles duidelijk uit te leggen, is geduldig en heeft mij bijgestaan met raad en daad. Ik zou hem zeker weer inhuren.
Zana
Zana
van Zanafysio.nl
Lees verder
Sebastiaan heeft mijn website, fotografie, SEO, Google Ads goed neergezet vanuit een professionele en innoverende aanpak. Contact was altijd goed en laagdrempelig. Zo hebben we dagelijks contact kunnen houden en door de tijd heen alles kunnen optimaliseren. Al met al dik tevreden!
Samantha
Samantha
van Samwhizbiz.com & Wellnesswhizhealth.com
Lees verder
Working with Sebas was amazing! He turned my website dreams into a reality. As a health coach, I didn’t have any website building experience and felt really lost when it came to creating a design I loved. He made the perfect design, which was simple, clean, and an outstanding representation of my business. I highly recommend working with Sebas! He is my go to for all my website needs.
Previous
Next

Website laten maken Nijmegen

Wil je graag een website laten maken in Nijmegen? Van Leeuwen Design bouwt websites op maat, geschikt voor alle apparaten! 

Afhankelijk van jouw behoeftes werk ik aan jouw website met een ‘mobile first aanpak‘ of een responsive design aanpak. Verschil is of de hoofdfocus ligt op de mobiele versie of de desktop versie van jouw website. 

WordPress webdesign Nijmegen

Ik bouw jouw website in WordPress. Hierbij maak ik geen gebruik van ‘vaste’ templates, maar ontwerp ik elke pagina precies zoals jij dat graag wilt. 

Om dit te doen gebruik ik de plugin Elementor Pro. Dit is een SEO vriendelijke paginabouwer waarmee de ontwerp mogelijkheden oneindig zijn. 

Wanneer de website af is laat ik jou zien hoe je zelf afbeeldingen en teksten kunt wijzigen. Zo houden wij de kosten laag. 

Waar ik altijd voor zorg

“Ik vind het leuk om projecten vanuit een creatieve én zakelijke kant te bekijken.”

WordPress website laten maken Nijmegen

Werkwijze

Stapsgewijs komen wij tot het perfecte webdesign voor jouw situatie.

Voor mij is het belangrijk om eerst jouw situatie en wensen goed te begrijpen voordat ik aan de slag ga. Daarom begin ik elk project met een kennismakingsgesprek.

Hierin nemen wij de tijd om heel het project te bespreken. Van design wensen tot uiteindelijke doel van de website.

Strategie / Kennismaking

Gaan we eerst aan de slag met de website strategie? Goede keuze. In een uitgebreide strategie sessie gaan we in gesprek over jouw onderneming. Hierna werk ik de strategie uit en bespreken wij deze opnieuw.

Weet je al precies welke pagina’s je op je website wilt hebben? Dan bespreken wij dit tijdens ons kennismakingsgesprek.

Homepagina ontwerp + revisie

Na het helder krijgen van de wensen ga ik aan de slag met de homepagina. Wanneer deze af is bespreken wij deze samen.

Website verder bouwen + revisie

Wanneer de homepagina de juiste stijl en secties heeft ga ik verder met het bouwen van de rest van de website. Uiteraard is er hierna weer een revisie moment. 

Ik pas hierna waar nodig de website nog aan.

Website overzetten + controle

In de meeste gevallen bouw ik de website eerst in een ontwikkelomgeving. Hierdoor ben jij tijdens het bouwen van de website nog geen kosten aan hosting kwijt. 

Wanneer de website af is zet ik hem over naar jouw domeinnaam en hosting. Hierna loop ik heel de website zorgvuldig door, verbind ik Google Analytics en stel ik de laatste zaken goed in.

Hierna is de website live! En kun jij hem inzetten voor je onderneming.

Laten we kennismaken.

Bel, app of mail me gerust om een kennismakingsgesprek te plannen. Samen stellen we een routeplan op om jouw online aanwezigheid naar een hoger niveau te tillen.