Zoekmachine optimalisatie voor ondernemers.

Met een gestructureerde aanpak

Verkoop jij een dienst of service & ben jij landelijk of lokaal actief? Dan help ik jou graag met het hoger komen in Google!

SEO Pakketten

Jouw website bovenaan in Google. Hoe gaan we dat doen? Dat is helemaal afhankelijk van jouw onderneming. 

SEO voor ondernemers.

Om jouw website te laten stijgen in de zoekresultaten gaan we aan de slag met zoekmachine optimalisatie. Dit is onder te verdelen in 4 punten.

  • Technische SEO optimalisatie
  • Content update
  • Nieuwe content creatie
  • Linkbuilding

Ik begin altijd met de technische optimalisatie. Het is belangrijk om eerst de basis goed te zetten.

Na de eerste technische verbeteringen ga ik aan de slag met een zoekwoordonderzoek. Hieruit komen concrete online kansen naar voren.

Vervolgens gaan we op basis van de gevonden zoekwoord kansen aan de slag met het verbeteren van de huidige content & creëeren van nieuwe content.

Wat houdt het in?

Opbrengst

SEO voor ondernemers + Conversie optimalisatie.

Website bezoekers zijn leuk, maar klanten zijn nog veel leuker!

Het kan zijn dat je website niet genoeg bezoekers binnenhaalt, maar dat daarnaast de bezoekers ook niet goed weten wat zij op de website moeten doen.

Graag denk ik een complete website strategie voor je uit zodat meer website bezoekers ook daadwerkelijk klanten worden! Deze verbeteringen voer ik gelijk door op de website! Tegelijkertijd ga ik aan de slag met zoekmachine optimalisatie. Zo slaan we 2 vliegen in één klap.

En haal jij meer klanten uit hetzelfde aantal website bezoekers!

Wat houdt het in?

Opbrengst

Zij gingen je voor.

Mariëlla
Mariëlla
van ditisstudiomos.nl
Lees verder
Heel fijne samenwerking gehad. Sebastiaan heeft mijn website opgezet en er voor gezorgd dat alles aan zowel de voor- als achterkant goed werkt, overzichtelijk én vindbaar is. Sebastiaan denkt mee over veel zaken waar ik nooit aan gedacht had. Hij neemt echt de tijd om alles duidelijk uit te leggen, is geduldig en heeft mij bijgestaan met raad en daad. Ik zou hem zeker weer inhuren.
Zana
Zana
van Zanafysio.nl
Lees verder
Sebastiaan heeft mijn website, fotografie, SEO, Google Ads goed neergezet vanuit een professionele en innoverende aanpak. Contact was altijd goed en laagdrempelig. Zo hebben we dagelijks contact kunnen houden en door de tijd heen alles kunnen optimaliseren. Al met al dik tevreden!
Samantha
Samantha
van Samwhizbiz.com & Wellnesswhizhealth.com
Lees verder
Working with Sebas was amazing! He turned my website dreams into a reality. As a health coach, I didn’t have any website building experience and felt really lost when it came to creating a design I loved. He made the perfect design, which was simple, clean, and an outstanding representation of my business. I highly recommend working with Sebas! He is my go to for all my website needs.
Previous
Next

SEO Werkwijze

Zoekwoordonderzoek.

In een uitgebreid onderzoek pak ik de data van concurrenten erbij. Op welke zoekwoorden worden zij gevonden? Hoeveel verkeer komt er via deze zoekwoorden binnen? Hoe lastig wordt het om op deze zoekwoorden te ranken?

Technische SEO optimalisatie.

Het op technisch vlak verbeteren van de gehele website. Daarnaast zorg ik ervoor dat Google op de juiste manier jouw website ‘leest’.

Zaken als:

  • Sitemaps indienen bij Google
  • Pagina’s indexeren
  • Robots.txt

Wanneer ik jouw website bouw dan staat het technische gedeelte al helemaal goed en kunnen wij sneller door naar het verbeteren van content.

Huidige content optimaliseren.

Hierbij moet je denken aan verbeteren van verschillende delen van de content op jouw website. Zaken als:

  • On page SEO (titels, meta omschrijvingen, en alt-teksten)
  • zoekwoorden verwerken.
  • Pagina structuur verbeteren

Content creatie.

Nieuwe landingspagina’s en blog berichten voor de zoekwoord kansen die wij hebben ontdekt in het zoekwoordonderzoek!  

Linkbuilding.

Het is belangrijk dat er vanuit andere websites naar jou toe gelinkt wordt. Dit geeft jouw websites autoriteit op het internet.

Laten we kennismaken.

Bel, app of mail me gerust om een kennismakingsgesprek te plannen. Samen stellen we een routeplan op om jouw online aanwezigheid naar een hoger niveau te tillen.